1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים בכמות נדיבה של תרסיס שמן. 2. מנפים את החומרים היבשים והתבלינים לקערה בינונית ומוסיפים את הגבינה. מוסיפים חלב או חלב סויה, חומץ ושמן, ומערבבים רק עד שהחומרים היבשים נרטבים. 3. מחלקים את העיסה ל-2 כדורים. לשים כל כדור בעדינות – 3 פעמים – על משטח מקומח בכף קמח סויה או קמח רגיל. מרדדים לשני עלים בקוטר כ-18 ס"מ וקורצים מהם עיגולים קטנים יותר בקוטר 5 ס"מ, בעזרת כוס זכוכית או חותכן עוגיות טבולים בקמח. 4. מנמיכים את חום התנור ל- °180. מניחים את הסקונס בתבנית המוכנה. מברישים בביצה ואופים 12-10 דקות, או עד להזהבה. אפשר להגיש את הסקונס חמימים או בטמפ' החדר.