1 לשים את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומניחים במקרר לשעה.
2 מועכים את תפוח האדמה המבושל למחית. מוסיפים את שאר חומרי המלית ומערבבים היטב.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 לאחר צינון הבצק, מחלקים אותו לארבעה חלקים. על משטח מקומח מרדדים כל חלק לעלה דק. קורצים עיגולים בעזרת כוס ובמרכז כל עיגול מניחים כפית מהמלית.
5 סוגרים ומהדקים את השוליים לצורת סהרון ומניחים את הבוריקיטס בתבנית שטוחה משומנת.
6 מברישים את הבוריקיטס בחלבון הביצה ומפזרים מעל שומשום.
7 אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ- 20 דקות או עד שהמאפים מזהיבים.