1 מחממים את התנור לטמפרטורה המקסימלית (250-300 מעלות צלזיוס).
2 חוצים את העגבניות. בוזקים עליהן מלח ים גס ופלפל שחור גרוס טרי, מטפטפים מעט שמן זית ומפזרים מלמעלה מעט עלי מרווה.
3 צולים בתנור החם 20-30 דקות או עד שהעגבניות נצרבות, מאבדות נוזלים וטעמן מתמרכז. בינתיים פורסים את לחם השאור.
4 מטפטפים שמן זית על הפרוסות. בוזקים עליהן מלח ים גס וצולים בתנור החם עד שהן מזהיבות קלות. קוצצים גס את העגבניות הצרובות ומפזרים על הברוסקטות שהכנתם.
5 מגרדים את הפרמזן על החלק הדק של הפומפייה בנדיבות, ישירות על הברוסקטות, עד שהן מתכסות בשכבה לבנה של פרמזן.