1 מחממים תנור ל-175 מעלות טורבו. 2. בסיר קטן ממיסים את החמאה יחד עם המלח והמים. 3. כשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח ובוחשים בכף עץ עד שהתערובת מתאחדת ונפרדת מדפנות הסיר במהלך הערבוב. מסירים מהאש. 4. מוסיפים בכל פעם ביצה אחת ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת. מעבירים לשקית זילוף או יוצרים בעזרת שתי כפות תלוליות על תבנית מרופדת נייר אפייה. אופים במשך 13 דקות בדיוק, בלי לפתוח את התנור באמצע.5. בינתיים מכינים את "גאנאש" הגבינה – בסיר קטן מרתיחים את השמנת עם התימין. מכבים את האש ומוסיפים את הגבינה תוך ערבוב עד למרקם אחיד. מניחים לצינון זריז. 6. לאחר 13 דקות פותחים את התנור למשך חמש שניות (כדי להוציא את האדים) ואופים עוד דקה או שתיים. 7. מוציאים את הפחזניות מהתנור, חוצים וממלאים. אם נשאר רוטב, אפשר בכיף לזלול אותו עם קרוטונים.