1 מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הבצל על אש בינונית כרבע שעה עד להזהבה. מעבירים לקערה. סוחטים היטב את הקישואים ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבנית.
2 להכנת הציפוי: מחממים תנור למצב גריל. מורחים את פרוסות הקישואים בשמן הזית וקולים בגריל עד להזהבה. מניחים את הפרוסות על הפשטידה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מפזרים על הפשטידה את השומשום ואפשר גם גבינה צהובה ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים מספר דקות ומגישים.