1 בקערת מעבד המזון מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק. עוטפים ביריעת ניילון נצמד ומצננים כחצי שעה במקרר.
2 מערבבים בקערה את מרכיבי המילוי.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מרדדים את הבצק דק על משטח מקומח מעט. קורצים עיגולים בעזרת כוס בקוטר 8 ס"מ. מניחים על כל עיגול כפית מהמילוי, מקפלים וצובטים את השוליים. מניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
5 מערבבים את החלמון עם המים ובעזרת מברשת מורחים את הבורקס. מפזרים שומשום.
6 אופים כרבע שעה בתנור שחומם מראש עד שהבורקס זהובים. מגישים מיד.