1 מורחים בצורה קלה רוטב ברביקיו סיני על הצ'אפטי 2. קולים בגריל עד לפריכות ומקררים קמעה 3. פורסים את הטונה לפרוסות של 1/4 ס"מ 4. פורסים את העגבנייה והבצל לפרוסות דקות 5. מסדרים את פרוסות הטונה בצורה דקורטיבית על הצ'אפטי 6. מסדרים בשכבות את פרוסות העגבניות הדקות, הבצלים, איולי הצ'ילי ועלי המיקרו 7. חותכים את הפיצה לארבעה רבעים ומסדרים בצלחת. 8. נהדר להגיש עם סקה קר.
להכנת האיולי צ'ילי:
טורפים (במיקסר או בעזרת מטרפה ידנית) את החלמונים עם חומץ האורז המלח והסוכר תוך זילוף השמן בזרזיף דק עד שנוצר מעין מיונז ומערבב עם רוטב הצ'ילי