לזניית פטריות ללא גלוטןאמרתם לזניה - אמרתם פחמימה? בעיקרון כן, אבל לא במקרה הזה. קבלו פיצוח ללזניה שאין בה פסטה או כל אלמנט גלוטני אחר - והיא עדיין טעימה ועשירה וכיפית, כאילו מדובר במתכון הכי מושחת שיש
צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מטגנים את הפטריות בשמן זית. 3 מערבבים יחד את כל המרכיבים חוץ מהגבינה הצהובה (כולל הפטריות). 4 משמנים תבנית ומעבירים פנימה חצי מהבלילה. לזניה ללא גלוטן לפני אפייה | צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים5 מסדרים את פרוסות הגבינה הצהובה מלמעלה, ועליהן את יתרת הבלילה. מפזרים מעל הכל את הגבינה המגוררת. 6 אופים 20 דקות, עד שמשחים מעט מלמעלה. לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן |