מחממים תנור לחום של 180 מעלות 1. מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן גדול ודק. חותכים את שולי המלבן כמו מסגרת לרצועה של 1.5 ס"מ מעבירים את המלבן הבצק החתוך לתבנית. (לקבלת מסגרת עם שולים) 2. מורחים את שולי המלבן במעט מהחלבון הטרוף ומדביקים את רצועת הבצק ומחררים את כל הבצק במזלג. ממיסים את החמאה ומורחים במברשת את כל הבצק. 3. בקערה מערבבים את הריקוטה והקרם פרש עם מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. 4. מורחים שכבה בעובי של 1.5 ס"מ על הבצק ומעל מסדרים את האספרגוס השעועית, והאפונה ירוקה. 5. אופים למשך חצי שעה. 6. חותכים לריבועים ומגישים חם או קר.