1 מנפים את הקמח לתוך קערת המיקסר. מוסיפים שמרים, דבש, מלח, שמן זית ואת מי הסודה. מתחילים ללוש ומוסיפים את המים לאט לאט (אם צריך, מוסיפים עוד מים).
2 לשים את הבצק 10 דקות בסך הכל, עד שהוא חלק וגמיש.
3 מעבירים את הבצק לקערה מעט משומנת ומגלגלים אותו כך שישומן מכל הכיוונים. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים בטמפרטורת החדר שעה ורבע עד שעה וחצי, עד להכפלת הנפח.
4 מוציאים מהבצק את האוויר ומחלקים לכדורים במשקל 130 גרם.
5 מסדרים את הכדורים על תבנית תנור או מגש גדול מרופד בנייר אפייה ומקומח. מכסים במגבת ומניחים להתפחה של כחצי שעה, עד להכפלת הנפח.
6 מחממים היטב מחבת גדולה (עדיף עם ציפוי טפלון).
7 מניחים כדור בצק על משטח מעט מקומח ומרדדים בעזרת מערוך לעיגול גדול. אם יש צורך הופכים במהלך הרידוד את העיגול כמה פעמים, כדי לייצר עיגול דק וגדול.
8 מניחים את עיגול הבצק במחבת ומחכים דקה וחצי-שתי דקות, עד שהוא מזהיב בחלק התחתון. בינתיים יופיעו בועות בחלק העליון.
9 הופכים את הלאפה לצד שני ומשאירים על האש עוד כדקה וחצי.
10 מעבירים כל לאפה שמוכנה לצלחת רחבה ומכסים מיד במגבת, לשמירת טריות.