1 ממרח העגבניות המיובשות: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומרסקים לתערובת חלקה.
2 ניתן להוסיף עוד שמן זית לפי הצורך תוך כדי הטחינה. כשהתערובת חלקה מעבירים לצנצנת, שם היא יכולה להישמר שבועות ארוכים.
3 ממרח הפסטו: מניחים את עלי הבזיליקום, השום, הצנוברים ושליש מכמות שמן הזית בקערת מעבד המזון טוחנים עד לקבלת מחית אחידה, כעת מוסיפים בהדרגה את שאר כמות השמן.
4 הנקניקיות: מרדדים את הבצק לעלה דק וחותכים למלבנים שמספיקים לציפוי הנקניקיות, כ-10X15 ס"מ.
5 מורחים את המלבנים בממרח הפסטו וממרח העגבניות היבשות, ומניחים על כל מלבן נקניקייה.
6 מגלגלים את הבצק על הנקניקיות.
7 מורחים בחלמון טרוף, ואופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות.