1 מערבבים את כל החומרים חוץ מהחמאה במיקסר (עם וו לישה) לכ-5 דקות. מוספים את החמאה לתערובת ולשים כעוד 5 דקות עד שהתערובת הופכת לבצק אחיד.
2 מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים במשך שעה-שעתיים עד שהבצק מכפיל את עצמו.
3 יוצרים מהבצק כדורים בגדול שנע בין 50 – 80 גרם ומניחים להתפחה שנייה כשעה עד שעתיים.
4 מטגנים את הכדורים בשמן עמוק.
5 ניתן לבזוק אבקת סוכר מעל הסופגניות.
6 לאחר הטיגון ניתן להזריק לסופגניות סוגי ריבה שונים שאוהבים, ריבת חלב, שוקולד וכדומה.