מחממים תנור לחום בינוני – גבוה (200 מעלות) שמים במעבד המזון תרד, גבינה, חלבוני ביצים, פטרוזיליה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מערבלים לתערובת חלקה. מרפדים תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ בעלי הבצק וגוזרים את העודפים מסביב. מפזרים את הבצל ואת קוביות הטופו על הבצק ויוצקים עליהם את תערובת הגבינה והתרד. מפזרים למעלה את הפלפלים הקצוצים. אופים במשך 30- 45 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכז הטארט יוצא נקי. המרכז צריך להיות כמעט מוצק. היזהרו לא לאפות יותר מדי. מגישים בטמפרטורת החדר.