1 מנפים את הקמח לקערת המיקסר, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים.
2 מוסיפים את שמן הזית והמים ולשים כ-3 דקות עם וו לישה במהירות אטית.
3 מוסיפים את המלח, התימין והרוזמרין הקצוצים וממשיכים ללוש כ-5 דקות נוספות. מכסים ומניחים להתפחה של כשעה, עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
4 מחממים תנור ל-220 מעלות.
5 מחלקים את הבצק ל-10 כדורים. על משטח משומן מותחים כל כדור בצק מהאמצע כלפי חוץ לקבלת יריעה ארוכה וצרה.
6 מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומניחים להתפחה קלה של כ-10 דקות.
כבר בא לתת ביס. לפני הכניסה לתנור | צילום:
קרן לוי, mako אוכל
7 יוצרים בעזרת האצבעות גומות קטנות בבצק, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים בנדיבות תערובת פיצוחים ומעט מלח גס.
8 אופים כ-12 דקות, עד שהפוקצ'ות מזהיבות. מוציאים מהתנור ומורחים שמן זית בנדיבות.
בל קפצן וקרן לוי מקיימות סדנאות לבישול, אפיה וזילוף עוגות.
>> אתם יותר בקטע של בשר היום? מעולה!