שמים במעבד מזון, עם להב המתכת, את כל מרכיבי הבצק. מעבדים קצרות לבצק פירורי. אם הבצק יבש מידי מוסיפים כף או שתיים של מים קרים. מעבירים למשטח עבודה ולשים מעט לכדור בצק. משטחים את הבצק על תבנית אפייה מלבנית בגודל 24X 30 ס"מ בשכבה אחידה בעובי 1 ס"מ. דוקרים את פני הבצק במזלג, מכסים בנייר כסף ומקררים שעה לפחות. מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). שמים במחבת רחבה את החמאה, הסוכר, השקדים והחלב. מבשלים על להבה בינונית עד שהחמאה נמסה לגמרי. מערבבים בעדינות ומניחים לעשר דקות. מורחים את פני הבצק הקר בשכבה אחידה של הריבה ומפזרים עליה את תערובת השקדים, בשכבה אחידה. אופים כ-30 דקות עד שפני השקדים שחומים יפה.