1 מחממים את התנור ל-250 מעלות.
2 קוצצים את הבצל לקוביות בינוניות, פורסים את השום דק.
3 מוסיפים את הביצה, השמן והמים ומערבבים. מתבלים לפי הטעם.
4 מוסיפים בהדרגה את הקמח עד שמתקבלת תערובת דלילה למדי אבל לא מימית. מוסיפים עוד קמח אם יש צורך. מוסיפים את אבקת האפייה.
5 משמנים את התבניות בשמן או חמאה, בוזקים פירורי לחם על השוליים. כף אחת מספיקה לשלושה שקעים.
6 יוצקים את הבלילה לשקעים – עד 2/3 גובה.
7 מפזרים עוד פירורי לחם ואופים 14-17 דקות. דוקרים בקיסם את מרכז אחת הפשטידות – אם הוא יוצא יבש, זה מוכן.
8 מוציאים מהתנור, הופכים בעדינות את התבנית ומסדרים בצלחת הגשה.