1 הכנת המלית: מערבבים בתוך קערה מרציפן וסוכר. מוסיפים בהדרגה חמאה מרוככת וקמח. מערבבים עד שנוצר בצק ומצננים במקרר. מחלקים את הבצק (בעזרת סכין) לתשעה חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל באורך 20 ס"מ האחד. מניחים על תבנית, מכסים ושומרים במקרר. 2. הכנת הבצק: יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים. מוסיפים לפי הסדר: קמח, ביצים, מלח, סוכר וחמאה. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה 4 דקות, לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד 4 דקות, לקבלת בצק גמיש ומעט קשה. מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות ומגלגלים לכדור. 3. התפחה: מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים 40 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. מחלקים את הבצק בעזרת סכין לשלושה חלקים שווים וכל חלק מחלקים ל-3 רצועות שוות. משטחים מעט את הרצועות, כך שיתקבלו מלבנים ברוחב 3 ס"מ ובאורך 25 ס"מ. מניחים על כל רצועת בצק גליל מרציפן וסוגרים את הקצוות לכל אורך הגליל, כך שיתקבל גליל סגור. מכל 3 גלילי בצק קולעים צמה, בדומה לקליעת צמה בשיער, כך שנוצרות לנו שלוש חלות. 4. מניחים את החלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומצפים בנדיבות באגוזי לוז או בשקדים פרוסים. מכסים ומתפיחים עוד כ-45 דקות. כ-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים את התנור ל-200 מעלות. החלות מוכנות לאפייה כשהן כמעט מכפילות את נפחן והן עומדות במבחן האצבע. 5. אפייה: מכניסים את התבניות לתנור ואפים כ-25 דקות לגוון זהוב. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.