1 מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מנקים את תפוחי האדמה היטב בעזרת מברשת (לא מקלפים!), מנקבים אותם במזלג, מניחים בתבנית אפייה ומכניסים לתנור לכ-45 דקות. תפוחי האדמה צריכים להתרכך היטב, אך לא להתפורר.
2 מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ובעודם חמים חוצים אותם לשניים. מרוקנים את תוכנם לקערה, מועכים במזלג, ומוסיפים את החמאה, מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים למחית להתקרר.
3 מפזרים מעט קמח על משטח עבודה, ובידיים מקומחות מחלקים את התערובת לשש מנות שוות. יוצרים מכל מנה כדור, ומשטחים לצורת פשטידה עגולה בעובי כ-2 ס"מ.
4 מניחים את הפשטידות בתבנית אפייה משומנת. יוצרים בעזרת הבוהן גומה קטנה, בעומק כס"מ, במרכז כל פשטידה, ויוצקים פנימה את הקרם פרש.
5 מחממים את גריל התנור היטב, מפזרים את הגבינה הצהובה בצורה אחידה על הפשטידות ומכניסים לתנור. כאשר הגבינה הצהובה מותכת והופכת שחומה ואחידה, המנה מוכנה. מומלץ להגיש חם, כתוספת למנה העיקרית, או כמנה עיקרית בליווי סלט חסות למשל.