להכנת הבצק:
1 מערבבים יחד קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ושמן זית. לשים מספר דקות, עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק. שמים בקערה משומנת במעט שמן זית, עוטפים ומתפיחים במקום חם למשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לתערובת הבשר:
2 קוצצים דק מאוד את שני סוגי הבשר ומערבבים בקערה יחד עם פטרוזיליה, עגבנייה, עירית שומית ופלפל ירוק חריף. מתבלים במלח ופלפל.
3 קולים את החצילים בשלמותם בטאבון למשך כ-10 דקות עד שקליפת החציל חרוכה. מצננים. חותכים את החצילים לרבעים לאורכם ושמים במסננת כדי להוציא מעט מהנוזלים עד לשימוש.
4 מניחים במחבת את פרוסות או רבעי העגבניות, מתבלים במעט מלח ופלפל ומזלפים מעט שמן זית. צולים בטאבון למשך מספר דקות עד שהעגבניות שחומות אך לא אפויות לחלוטין. שומרים בצד עד לשימוש.
5 לשים מעט את הבצק שתפח ומחלקים לכדורים בגודל של כדור טניס, מניחים על משטח מקומח, מכסים ומתפיחים בשנית למשך חצי שעה.
6 משטחים את כדורי הבצק ביד עם מעט שמן זית לפיתה בעובי של כ-3 מ"מ. על כל פיתה שמים מעט מתערובת הבשר ומשטחים על כל הבצק בשכבה דקה. אופים בטאבון למשך מספר דקות עד שהפיתות שחומות והבשר עשוי היטב.
7 שמים על כל פיתה אפויה מספר עגבניות אפויות ומעט מהחציל הקלוי. מפזרים עלי פטרוזיליה ועירית שומית. מערבבים יחד פלפל ירוק חריף ולימון קצוצים על שמן זית, מתבלים במעט מלח ומגישים בקערית לצד הפיתות.