1 לשים יחד את הקמח, הביצים, המרגרינה (או שמן הזית), הסוכר והמלח.
2 מוסיפים כ-200 מ"ל מים (כוס).
3 מוסיפים את השמרים וממשיכים להוסיף מים עד שמתקבל בצק רך ונעים למגע.
4 מתפיחים את הבצק עד להכפלת הנפח.
5 מחלקים ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק לדף מרובע.
6 להכנת המילוי: מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.
7 מפזרים חופן מילוי במרכז הדף, מקפלים את השוליים של הבצק ומגלגלים מלמטה כלפי מעלה.
8 מניחים על תבנית אפיה (עם נייר אפייה) כשהפתח כלפי מטה.
9 מתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.
10 מחממים תנור ל-200 מעלות.
10 מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 10 דקות. מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים 20 דקות נוספות.