1 בקערת המיקסר מערבבים את הקמח עם המלח ומוסיפים את שאר המרכיבים לערבוב של כ-5 דקות במהירות בינונית עד קבלת בצק במרקם חלק.
2. מוציאים את הבצק מהמיקסר ומניחים על תחתית שיש מקומחת, מורחים בשמן ונותנים לבצק לנוח כ-20 דקות.
3. לאחר מכן, מרדדים את הבצק לגודל 26X10 ס"מ, מורחים את ממרח הצ'ימצ'ורי ומפזרים מעל את קוביות הבטטה והחציל בצורה שווה. בחלקו התחתון של הבצק, מפזרים את הגבינה ומגלגלים את הבצק כלפי פנים עד שהחתך נמצא בתחתית המאפה.
4. מכניסים לתבנית אפיה. מתפיחים במקום חמים מכוסה במגבת עד להכפלת הנפח, מורחים ביצה ומפזרים את השומשום מעל, ניתן לחרוץ חריצים אלכסוניים בבצק לפני האפייה.
5. אופים כ- 40 דקות בחום של 140 מעלות.