1 מבשלים את האטריות במים רותחים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה שאינה מפלסטיק.
2 שמים את הסוכר והשמן בסיר קטן על האש ומערבבים עד שמתקבל קרמל בהיר (זהירות! בישול יתר יגרום לסוכר להישרף!). יוצקים את התערובת לאטריות שבקערה ומערבבים היטב. לא נורא אם חלק מהקרמל מתגבש לגושים בתוך האטריות – הוא יימס במהלך האפייה.
3 מוסיפים לתערובת את הביצים, הפלפל והמלח ומערבבים היטב.
4 משמנים היטב היטב תבנית אפייה עגולה או כמה תבניות אינגליש קייק. יוצקים את התערובת פנימה ומכסים בנייר אפייה. אופים עשר שעות (לילה שלם) בחום נמוך (100 מעלות).
5 פורסים ומגישים בטמפרטורת החדר, עם הרבה מלפפונים חמוצים ליד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!