1 שמים בקערה את הקמח והמלח. מוסיפים את הסוכר (למגדל מתוק מוסיפים חצי כוס במקום 2 כפות), השמן והשמרים ומתחילים לזלף את המים כוס אחר כוס עד לקבלת בצק נעים, לא דביק ולא נוקשה. 2. מכסים ומניחים בצד להתפחה של 45 דקות או עד אשר הבצק מכפיל את נפחו. 3. כשהבצק תפח מוציאים אותו מהקערה, מניחים על השיש ולשים על מנת להוציא את כל הבועות.
למגדל המתוק 1 מכינים את הבצק הבסיסי אך במקום 2 כפות סוכר שמים חצי כוס. 2. מכינים 3 סוגי קוביות שוקולד: מריר, חלב ולבן. 3. מכינים כדורים מן הבצק ומכניסים לתוכם כל פעם קוביית שוקולד אחרת. 4. מחממים תנור ל-180 מעלות. נותנים לכדורים לתפוח. 5. מכניסים לאפייה עד קבלת צבע זהוב.
למגדל המלוח 1 מכינים את הבצק הבסיסי. 2. מכינים 3 סוגי הגבינות חתוכות לקוביות: בולגרית קשה, צפתית קשה וגבינה מלוחה קשה. 3. מכינים כדורים מן הבצק ומכניסים לתוכם כל פעם קוביית גבינה אחרת. 4. מחממים תנור ל-180 מעלות. נותנים לכדורים לתפוח. 5. מכניסים לאפייה עד קבלת צבע זהוב.