מחממים את התנור לחום של 180 מעלות 1. הכנת הבצק: שמים במעבד מזון עם להב לעיבוד בצק את הקמח, המלח, הסוכר, וקוביות החמאה. מפעילים את המעבד במהירות 2 ועולים ל 3 עד שהבצק מתחיל להתאחד. 2. מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומעבדים ביד מעט, מניחים במקרר לפחות חצי שעה למנוחה. 3. מרדדים את הבצק על המשטח לקוטר של התבנית מנחים על התבנית ומנקדים את הבצק בעזרת מזלג. 4. מכניסים לתנור למשך 15 דקות. 5. הכנת המלית: מאדים קלות את הכרשה והבצל במשך 5 דקות על להבה בנונית. מורדים מהאש . 6. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות. 7. יוצקים את המילוי בעדינות על הטארט, מישרים את המילוי. 8. מסדרים את העגבניות בצפיפות אחד לשני על כל הטארט. 9. מזלפים מעט שמן זית ומלח גס ומכנסים לתנור למשך חצי שעה. 10. בהגשה לפזר את המיקרו בזיליקום.