1 מכניסים למיקסר את המים, הקמחים והמלח ומערבבים. לאחר כדקה מוסיפים את הדבש. לשים במשך כ-3 דקות ומוסיפים את השמרים ומעט משמן הזית.
2 ממשיכים ללוש במשך 3 דקות נוספות, מוסיפים את יתרת שמן הזית והפירות היבשים ומערבלים כדקה נוספת.
3 כשהבצק מוכן מעבירים אותו לקערה מקומחת קלות, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד שמכפיל את נפחו (במשך כ-45-40 דקות).
4 מוציאים את הבצק מהקערה ומעבדים בתנועות לחיצה להוצאת האוויר שהצטבר.
5 נותנים לבצק לעמוד במשך 10 דקות נוספות ולוחצים שוב. מעצבים לכיכר עגולה.
6 מתפיחים את הבצק במשך 30-40 דקות נוספות (להגדלת הנפח) וחורצים 4 חתכים לאורכו (בחלק העליון). מחממים תנור ל-200 מעלות.
7 מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים במשך 45 דקות . הלחם מוכן כאשר נשמעת נקישה חלולה בתחתית הלחם.