1 מערבבים את השמרים עם המים והשמן.
2 מוסיפים את הקמח והמלח ולשים היטב. אם התערבות עדיין דביקה מוסיפים מעט קמח, אם היא יבשה אז מעט מים.
3 מכניסים את הבצק לקערה ומכסים להתפחה לכ- 30 עד 40 דקות (עד שהבצק מכפיל את עצמו בתפיחה).
4 קורעים עיגולי בצק מהתערובת (כ- 12 יח'), מותחים אותם מהצדדים ומעבירים לטיגון עמוק בשמן על אש בינונית עד הזהבה.
* למילוי: מומלץ למרוח מעט פלפל צ'ומה, ממרח צ'ירשי (סלט דלעת), טונה, לים בילדי (לימון כבוש), ביצה קשה, קוביות תפוח אדמה, חציל מטוגן וכל מה שעושה לכם טוב בקיבה.