המצרכים :לבצק:
למילוי:
להברשה:
אופן ההכנה:1 בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח. מתחילים ללוש במהירות בינונית, מוסיפים את המים בהדרגה ולקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח. לשים את הבצק בסך הכל כ-8 דקות. 2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים להתפחה של שעה וחצי או עד להכפלת הנפח. 3 מערבבים את חומרי המילוי. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות בטורבו. סמבוסק של פאני דוד | צילום: פאני דוד, mako אוכלבואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 5 תולשים מהבצק התפוח כדור בגודל כדור פינג פונג ומשטחים על השיש. ממלאים בתערובת הגבינה וסוגרים היטב. אפשר להדק עם מזלג לסגירה הרמטית. חוזרים על הפעולות עד שהבצק נגמר. 5 מסדרים את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום. 6 אופים כ-20 דקות. ** ניתן להקפיא את הסמבוסק המוכן ולחמם בתנור או בטוסטר אובן. יוצא מושלם. |