1 מערבבים בקערה את החלב, הביצים ותמצית הווניל.
2 ממיסים במחבת את 50 גרם חמאה.
3 טובלים את החלה בתערובת החלב, וכשהחמאה חמה מטגנים בה את החלה משני צידיה, עד שהפרוסות שחומות ויפות.
4 מכינים את קרם המסקרפונה: מערבבים גבינת המסקרפונה, אבקת הסוכר, תמצית הוניל וקליפת הלימון לתערובת אחידה.
5 מכינים את האגסים: ממיסים 50 גרם חמאה במחבת ומוסיפים את קוביות האגסים. מטגנים מעל להבה נמוכה במשך כ-20 דקות.
6 מוסיפים למחבת את הסוכר וקליפת הלימון ומבשלים עוד כ-3 דקות.
7 מוסיפים את האוכמניות ומערבבים.
8מניחים את הטוסט על הצלחת, מוסיפים את קרם המסקרפונה, ועליו את תערובת האגסים והאוכמניות.