1 להכנת החצילים: מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים בקערית את שמן הזית, התימין, שיני השום, המלח והפלפל. מורחים את התערובת על שני צידי פרוסות החציל.
2 אופים את החצילים והבטטות: מסדרים את פרוסות החצילים והבטטות בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה ואופים 15-20 דקות, או עד להשחמת החציל והתרככות הבטטות.
3 קולים את פרוסות הבאגט בתנור 2-3 דקות עד להזהבה קלה בלבד.
4 מרכיבים את המנה: מניחים את פרוסות הבאגט בתבנית עם נייר אפייה. על כל פרוסה מניחים פרוסת חציל, מעליה מורחים פסטו, מעליו מניחים פרוסת בטטה ולסיום - חצי מטבע של גבינת עיזים.
5 מחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות, מוציאים ומגישים.