1 במיקסר בעזרת וו גיטרה מערבבים חמאה, סוכר ומלח.
2 מוסיפים את הביצים ו- 1/4 מכמות הקמח ומערבבים 1/2 דקה.
3 מוסיפים את הגבינה, יתרת הקמח, אבקת האפייה, הפלפל שחור והתימין ומערבבים עד לקבלת בצק.
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר.
5 מרדדים את הבצק לעובי של עד 1 ס"מ, חותכים לקוביות או קורצים עוגיות בעזרת מיקד, מברישים בביצה טרופה ומפזרים את הדגנים. ניתן לגוון ולהחליף את הדגנים בסובין, זעתר, אורגנו וכו'.
6 אופים ב-155 מעלות כ-25 דקות.