1 יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים. מוסיפים לקערה לפי הסדר: קמח, ביצה, דבש, חמאה ומלח. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה, כ-4 דקות, לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד 8 דקות לקבלת בצק גמיש ומעט קשה. מנמיכים למהירות נמוכה, מוסיפים את קוביות הגבינה ואת הקימל ולשים עד שהם נבלעים בבצק ולא יותר. ייתכן שהגבינה לא תיבלע בקלות , לא נורא. מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות, לשים ידנית ומגלגלים לכדור.
2 מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים 50 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. מחלקים את הבצק (בעזרת סכין) ל-15חלקים שווים.
3 מגלגלים כל חלק לקבלת לחמנייה אליפטית ומניחים על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה. מורחים בביצה טרופה. בעזרת סכין משוננת קטנה וחדה, חורצים 6 חריצים אלכסוניים בכל לחמנייה. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות. כ-10-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מכניסים את התבניות לתנור המחומם ואופים כ-15 דקות לגוון זהוב. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.