לחמניות חלבאביבה מפנקת אותנו עם לחמניות רכות, מתקתקות, עם ריח שיכול לרכך גם את הקשוחים ביותר. מתכון פשוט וקל ללחמניות חלב נטולות מאמץ שכדאי לגזור ולשמור
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 בסיר קטן ממיסים את החמאה בחלב ומצננים מעט. 2 שמים בקערה את יתר המצרכים, כולל תערובת החלב והחמאה. בעזרת וו לישה לשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מכסים את הקערה במגבת לחה ומתפיחים את הבצק במשך 30 דקות. 3 מחלקים את הבצק ל-8 חתיכות שוות, יוצרים נקניק מכל חתיכה וקושרים קשר. 4 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים 30 דקות נוספות. 5 מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת ביסקוויטים בשלושה צבעים>> עוגיות אלפחורס חלומיות |