1 לבצק: בקערת מערבל עם וו לישה שמים את הקמח, השמרים והסוכר ומערבלים.
2 מוסיפים את הביצים, המים והחלב ומערבלים לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את החמאה, המלח ועשבי התיבול ומערבלים כ-8 דקות נוספות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים שעה וחצי, עד להשלשת הנפח.
3 מחלקים את הבצק ל-35 כדורים. משטחים כל כדור בעזרת הידיים ומניחים במרכזו קוביית גבינת פרומעז וזית. סוגרים את השוליים כלפי המרכז ומניחים בתבנית, כשהחלק הסגור כלפי מטה.
4 מברישים בביצה ומתפיחים כחצי שעה.
5 אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) כ-15 דקות, עד לקבלת גוון זהוב-חום.
6 כדאי לקרר את הבצק למשך לילה, כך נוח וקל ליצור כדורים או כל צורה אחרת.