לחם בשקית קוקיבטעם הוא מזכיר לחם מחמצת - אפילו שמכינים אותו בצ'יק; במרקם הוא רך מבפנים וקריספי להפליא מבחוץ - והכל בלי שמן, סוכר או ביצים. אז מה הסוד של הלחם של חגית אלקבץ, שכובש את הרשתות? התשובה היא שקית קוקי
צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את המים, השמרים, המלח והקמח ולשים היטב - במיקסר או ידנית. 2 מניחים להתפחה של שעה. 3 יוצרים מהבצק כיכר יפה, וחורצים כמה חתכים עמוקים במרכזה. לחם בשקית קוקי | צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים בתנור | צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים4 מכניסים את הכיכר לשקית קוקי גדולה וקושרים מלמעלה. מניחים ל-20 דקות. 5 בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות (חום עליון ותחתון, לא טורבו). 6 אופים את הלחם (בתוך השקית) 25 דקות, מוציאים ומיד גוזרים את השקית (חשוב!). 7 מחכים שיצטנן ופורסים. לחם בשקית קוקי - התוצרים | צילום: חגית אלקבץ, חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהביםחגית היא בעלת דף הפייסבוק חגית אלקבץ - מתכונים שכולם אוהבים |