עוגיות סוף החופש: שיבולת שועל ושוקולדאם תכינו אותן עכשיו, הן יהיו במיטבן ממש ביום הראשון ללימודים: עוגיות שיבולת שועל ושוקולד שכיף להכין בקלות עם הילדים, ואפשר לשמור בקופסא אפילו חודש שלם ולנשנש מתי שבא
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
הנה מתכון ממש קל להכנה שמתאים בול לימי החופש הגדול ויכול להוות תעסוקה נהדרת לילדים. היתרון בעוגיות האלו הוא שניתן לשמור אותן בקופסא אטומה לחודש ואפילו יותר. מי שלא אוהב שוקולד יכול לוותר או להחליף אותו בצימוקים. המצרכים (35 מנות):לעוגה (על פי מדידה של כוס=200 מ"ל)
אופן ההכנה:1 בעזרת מיקסר מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר, המלח וסוכר הווניל.
2 מוסיפים את הביצה ומערבבים.
3 מוסיפים את הקמח ואת אבקת האפייה ומערבבים שוב. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. לבסוף מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
4 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לשעה במקרר.
5 יוצרים 35 עיגולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חשוב לשמור על מרווח של 3 ס"מ בין עוגייה לעוגייה, כי בזמן האפייה היא מתפשטת.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ל-18 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת זברה עם פסים שוקו וניל |