1 חותכים את קרום הלחם ויוצרים צורת מלבן. מומלץ להכניס את הקרום לתנור למספר דקות עם מעט שמן זית, לקבלת חטיפים דמויי קרוטונים.
2 מורחים שכבה דקה של חמאה על מלבני הלחם. פורסים את המלפפונים לפרוסות דקיקות ( אפשר בעזרת קולפן) ומסדרים על הפרוסות.
3 פורסים את גבינת הפטה ומניחים על המלפפונים. ממליחים.
4 לכריכוני קפרזה: פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומסדרים על פרוסות הלחם.
5 פורסים את המוצרלה ומניחים על העגבניות. ממליחים ומסדרים עלה בזיליקום או זית על קיסם מעל.
6 חולטים תה ומגישים.