1 שמים את הקמח בקערת המערבל. יוצרים בקמח גומה לתוכה מפוררים את השמרים עליהם שופכים את החלב והסוכר.
2 נותנים לשמרים לתסוס בתוך הגומה. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, החלמונים, הקוניאק, הסוכר וניל והמרגרינה.
3 מפעילים את המערבל עם וו-הגיטרה עד לקבלת בצק רך. לאחר מכן מתפיחים את הבצק בטמפרטורת החדר עד להכפלת נפחו.
4 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 2 עד 3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה. מסמנים עיגולים על הבצק, במרכז כל עיגול שמים ריבה או כל מילוי אחר. סביב המילוי מסמנים עם אצבע לחה על מנת שלא יברח.
5 מכסים כל עלה עם ריבה עם עלה נוסף וקורצים עיגול כשגבעת הריבה במרכז העיגול. מפרידים את שאריות הבצק מסביב לעיגול.
6 מניחים את הסופגניות על מגבת מקומחת, מכסים במגבת נוספת ומתפיחים לנפח של פי אחד וחצי מגודלן.
7 מחממים היטב שמן בסיר טיגון עמוק על אש בינונית ומטגנים.