1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את כל החומרים למעט הלחם.
3 פורסים את הלחם ומורחים את ממרח החמאה והשום בנדיבות, על שני הצדדים של כל פרוסה. אופים כ-10 דקות, או עד שהלחם נהיה צנימי.
4 מניחים לצינון לרגע, ומגישים.
כמעט התפתינו לזלול אותם ככה | צילום:
Joe Gough, ShutterStock
* אפשר לחלופין לפרוס את הבגט לא עד הסוף, כלומר להשאיר את הפרוסות מחוברות בחלקן התחתון, ולמרוח את תערובת החמאה בין כל שני פרוסות (וגם קצת מלמעלה, שיהיה).
* אם תחליטו לפנק את הפרוסות במעט מוצרלה מגוררת לפני הצלייה, לא נזקוף זאת לחובתכם.