להכניס את כל החומרים למיקסר, ליצור גומה באמצע ולשפוך את המים. להפעיל את המיקסר, במידה ולא רוצים להשתמש במיקסר, אפשר ללוש ביד.
לשים את הבצק לצורה של גליל, חותכים מהגליל 9 כדורים ומשמנים את הכדור (להרטיב את היד בשמן ולמרוח את כדור הבצק).
מניחים את כדורי הבצק על מגש שמרחנו בו שמן (רגיל, לא שמן זית) ומחכים כשעתיים.
משטיחים את כדורי הבצק ופורסים אותם, לוקחים חבילת מרגרינה ומורחים פס מרגרינה ומעט דבש על הבצק הפרוס. מגלגלים את הבצק כמו אגרול, מסדרים את הבצק בתוך הסיר בצורה של שתי וערב. להניח על השכבה העליונה של הבצק שקית ניילון ומעליה את הנייר של המרגרינה או נייר פרגמנט. לבשל ביצים במשך 5 דקות ולשים בסיר.
להכניס את הסיר לתנור לחום של 145 מעלות במשך כלך הלילה (15 שעות).