1 להכנת תחתית הקיש: מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את החמאה והמלח. מוסיפים את הביצה והמים ומערבבים עד להאחדת החומרים. מוסיפים את הקמח, מערבבים 4 דקות במהירות נמוכה ו-4 דקות נוספות במהירות בינונית.
2 מניילנים את הבצק ומעבירים למקרר ל-4 שעות, ואפשר גם לכל הלילה (אפשר גם לניילן היטב ולהקפיא).
3 מרדדים את הבצק ליריעה דקה שתכסה את תחתית התבנית והדפנות .
4 להכנת רוטב הרויאל: מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את כל חומרי הרוטב פרט לקמח עד להאחדה. מוסיפים את הקמח בהדרגה, עד לקבלת תערובת אחידה.
5 להרכבת המנה: מחממים את התנור ל-150 מעלות. מגרדים את הבולגרית ופטה העיזים ומפזרים על גבי התחתית עם שאר חומרי המלית.
6 יוצקים מעל את רוטב הרויאל. אופים 50 דקות ומצננים מעט לפני ההגשה.