המצרכים (6 מנות):לבצק:
לתוספות:
אופן ההכנה:1 שמים בקערת המיקסר קמח, שמרים, מלח, סוכר, מים ו-3 כפות שמן זית, ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות. 2 מניחים להתפחה כ-45 דקות. 3 בינתיים מכינים את התוספות: בוחרים ירקות, חותכים לפרוסות, מסדרים בתבנית, זולפים שמן זית ואופים רבע שעה ב-180 מעלות. 4 כשהבצק סיים לתפוח לשים אותו לישה קצרה, ומניחים לתפיחה של עוד 30 דקות. 5 מחלקים את הבצק ל-4 כדורים, ופותחים כל אחד על משטח מקומח בעזרת אצבעות משומנות. זולפים שמן זית. מפזרים אילו תוספות שרוצים, ומכניסים כל פוקאצ'ה בנפרד לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות (בטורבו) ל-12 דקות. >> ומה לקינוח? קרם ברולה כמובן |