1 חותכים את הבצק למלבנים בגודל 6 ס"מ על 8 ס"מ, מסדרים על תבנית עם נייר פרגמנט ומניחים מעל תבנית נוספת (על מנת שהבצק לא יתנפח). אופים בחום של 220 מעלות 12 דקות 2. מקציפים שמנת וסוכר עד קבלת קצף יציב, מוספים את ממרח התמרים ואת הסילאן ומערבבים עם כף (פעולת עטיפה). 3. ממסים חמאה על מחבת בחום נמוך, מוסיפים את התפוחים מוסיפים את הדבש סוכר והקינמון וממשיכים בישול עוד כ- 5 דקות תוך כידי ערבוב. 4. הכנת הרוטב: שמים סיר כפול (בן מרי) על הגז עם מים רותחים בסיר התחתון, בסיר העליון מערבבים את כל החומרים של הרוטב יחד וטורפים במטרפה (כל הזמן) עד לקבלת רוטב חם ומוקצף, לאחר מכן מקררים את הרוטב. 5. סידור המנה: מניחים שכבת בצק מזלפים את קרם התמרים ומסדרים את תפוחים מעל מניחים עוד שכבת בצק וחוזרים על הפעולה של הסידור של הקרם והתפוחים, סוגרים עם שכבת בצק ומפזרים מעל אבקת סוכר. לאחר שהמנה מוכנה, יוצקים את רוטב היין במרכז הצלחת ועליו מניחים את המנה. 6. ניתן לקשט את המנה עם רימונים, ליצ'י או כל פרי אחר.