1 מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק, עד לקבלת בצק רך ונעים שלא נדבק לידיים. מתפיחים שעה, או עד שהבצק מכפיל את עצמו.
2 מרדדים למלבן בעובי 1/2 ס"מ, אותו מורחים בחמאה ומפזרים עליו את הסוכר והקינמון.
3 מגלגלים את המלבן לנקניק, ופורסים אותו לפרוסות בעובי 1/2-1 ס"מ.
4 מעמידים כל פרוסה על הצד, ובעזרת שיפוד לוחצים על אמצע הפרוסה, כך שהצדדים יחשפו.
5 מתפיחים לעוד חצי שעה, מברישים בחלמון, ומפזרים סוכר גבישי מעל.
6 אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, למשך 8 עד 10 דקות.