1 לשים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות, עד שהבצק חלק, חזק ואלסטי.
2 מעבירים את הבצק למשטח העבודה ומחלקים ל-6 חתיכות שוות במשקל 100-110 גרם כל אחת. יוצרים מהן כדורים, מכסים ומניחים לכ-5 דקות.
לאתר של ליאור משיח
3 מרדדים במערוך את כדורי הבצק לרצועות ארוכות מאוד, בערך באורך של תבנית התנור.
4 מורחים לאורך מרכזה של כל רצועה קצת רוטב עגבניות – שימו לב להתמקד במרכז, כדי שאפשר יהיה לסגור את הרצועה אחר כך. מפזרים קצת מוצרלה מגוררת ופרמזן מגוררת.
5 צובטים את החלק העליון והתחתון של הרצועה יחד, וסוגרים את המלית בתוכה. נוצרת רצועה ארוכה, סגורה וממולאת, וממנה מכינים את הפרעצל.
6 קולעים את הבצק לצורה של פרעצל ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מכסים ומניחים להתפחה של 30 דקות.
7 בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות.
8 לאחר ההתפחה מברישים את הפרעצלים בחמאה מומסת ומפזרים עוד מהגבינות.
9 אופים כ-15 דקות, עד שהפרעצלים תפוחים וזהובים והגבינה מבעבעת. מוציאים ומגישים.