1 מערבבים את כל חומרי הבצק יחד ולשים עד שהבצק הופך לאחיד ונוח לעבודה. מכסים את קערת הבצק ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה. 2. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, החמאה ועלי המרווה לאחר מספר דקות מוסיפים למחבת את הבצל מטגנים ותו מעט ומוסיפים את הדלעת, המלח הפלפל והסוכר. מבשלים כעשר דקות- עד שהדלעת רכה לגמרי. מניחים לדלעת להצטנן וממעכים אותה למחית בעזרת מזלג. 3. מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות. 4. לאחר שתפח הבצק, מחלקים אותו לכדורים קטנים, כל כדור שכזה מרדדים לעיגול. 5. במרכז עיגול הבצק מניחים שתי כפות מילוי, אוספים את שולי הבצק מעל למילוי למעין לחמנייה ממולאת. 6. מניחים את המאפים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים את פני הבצק בחלמון טרוף עם מעט מים, מפזרים מעט מלח גס ואופים בתנור החם כ- 30 דקות.