1 לשים את הקמח עם היוגורט והמלח כמה דקות, עד שהבצק מתאחד. מכסים בניילון ומניחים בצד לשעה. בינתיים מערבבים את חומרי המילוי.
2 מחלקים את הבצק ל-10 כדורים. מרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח קלות לעיגול דק ביותר. מניחים את המילוי על חצי מהעיגול וסוגרים היטב עם החצי השני בעזרת האצבעות.
3 מורחים בשמן זית ומרדדים שוב בעדינות, כדי לא לפוצץ את המאפה.
גוזלמה מבצק יוגורט ובולגרית סוגת ארז קומרובסקי | צילום:
נמרוד סונדרס, סוגת
4 מחממים מחבת ברזל היטב וכשהיא חמה צולים את הגוזלמה משני הצדדים עד שהיא משחימה היטב. אוכלים מהר מהר.