המצרכים (20 מנות):לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים יחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות. 2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של חצי ס"מ וקורצים עיגולים בעזרת כוס. 3 מערבבים את חומרי המלית. מניחים בכל עיגול כפית מהמלית וסוגרים לצורת חצי סהר. מהדקים היטב את הקצוות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4 מברישים את הבצק בביצה טרופה ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד שהמאפים מזהיבים. * המתכון מספק 20-25 מאפים, תלוי בגודל העיגולים שאתם קורצים. בקרו בבלוג של אינס שילת ינאי - תיק אוכל >> בשבוע שעבר הכנו מאפינס בשני צבעים >> לכל המתכונים לשבועות |