המצרכים (25 מנות):
אופן ההכנה:לשים את בצק השמרים, מוסיפים את הגבינה וממשיכים ללוש עד שהיא נטמעת היטב. מחלקים לכדורים של 50 גרם ומעצבים כל כדור ביד מקומחת קלות ללחמנייה עגולה. מסדרים על תבנית ומתפיחים כ- ½ שעה, עד הכפלת הנפח. מחממים תנור ל- 200 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים. מורחים את הלחמניות בביצה טרופה, מפזרים קצח ואופים כ- 10 דקות. מוציאים את תבנית המים ואופים עוד 10 דקות עד שהלחמניות מוכנות וזהובות. מצננים על רשת לפחות ½ שעה. |