רוגעלך ב-5 דקותבואו לראות איך מגלגלים מאפה סופר-מפנק בזמן שלוקח לאורחים להגיע מהדלת לסלון
צילום: MathKnight
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 נותנים למלאווח להתרכך וטיפ-טיפה להפשיר. מקמחים מעט את משטח העבודה, מניחים עלה של מלאווח ומורידים ממנו את הניילון. 3 חותכים את המלאווח ל-8 משולשים (כמו שחותכים פיצה). 4 מניחים בקצה הרחב של כל משולש קוביית שוקולד (איזה שאוהבים) ומגלגלים את המשולש כלפי פנים, ליצירת רוגלע. 5 מניחים את הרוגלך על תבנית עם נייר אפייה, מורחים בחלמון ומכניסים לתנור ל-15 דקות או עד לקבלת צבע זהוב. מצננים מעט, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * לא רוצים שוקולד? יש עוד המון מילויים טעימים: גבינות מלוחות קשות, ממרחים למינהם, טונה וסלט מבושל, ביצה קשה מגורדת וסלט חצילים. מלמעלה מורחים את החלמון ומפזרים זעתר, קצח או מלח גס. |