המצרכים :לבראוניז (תבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 טורפים בקערה את השמן, הטחינה, הסוכר, הווניל וחלב הסויה עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים את הקמח המלא, הקמח הלבן, הקקאו ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, סמיכה ושוקולדית. 4 מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת. 5 יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6 אופים במשך 15-25 דקות או עד שהבראוניז מתייצבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז. 7 מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים. * שומרים בכלי סגור במקרר עד שבועיים. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. * אפשר להשתמש בכל חלב צמחי שאוהבים: חלב שקדים, חלב קוקוס, חלב אגוזי לוז, חלב שיבולת שועל ועוד. * מומלץ להשתמש בשוקולד מריר בעל אחוזי קקאו גבוהים לתוצאה שוקולדית במיוחד. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |